Felkérés fotózásra

A KTK Fotókört a következő google form kitöltésével tudod felkérni rendezvényfotózásra. Amennyiben megkaptuk a felkérést, e-mailben fogunk számodra visszajelezni a részletek egyeztetése céljából, illetve azért, hogy tudjuk-e vállalni a feladatot. Kérlek, hogy az esemény előtt legalább két héttel írj nekünk, különben nem tudjuk garantálni, hogy ráérnek a fotósok.

Amennyiben igazolványképet szeretnél készíttetni, keress minket a következő e-mail címen néhány számodra megfelelő időpont megadásával: igazolvanykep@googlegroups.com. A részleteket válasz e-mailben tudjuk egyeztetni. Ha csoportos, öntevékeny körök, szakosztályok számára szeretnétek igazolványképeket készíttetni, akkor kérlek beszéljetek meg tagjaitokkal néhány alkalmat, mely során mindenkit le tudunk fotózni. Ezen alkalmak során csak pár ember érkezzen a kezdésre, a többiek pedig utánuk folyamatosan (kb 5 embert tudunk fél óra alatt lefényképezni). Valamint érdemes előre megbeszélnetek, hogy milyen ruházatban jelenjenek meg a fotózásra a tagok.

Egyéb kérés, illetve probléma esetén a Fotókör körvezetőjével, Geszti Petrával, ezen az e-mail címen tudod felvenni a kapcsolatot: gesztipetra@gmail.com.

KTK Fotókör